Arvonnan säännöt

 

JÄRJESTÄJÄ

Lapinkuningas Tmi

OSALLISTUMISOIKEUS 

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Osallistua voi vain kerran. (yksi osallistuminen sallittu Facebookissa, yksi Instagramissa)

 

ARVONTA-AIKA

Arvonta on voimassa 13.6.-20.6.2021.

OSALLISTUMINEN 

Arvontaan osallistutaan Lapinkuningas Facebook-sivuilla kommentoimalla ''Arvonta!'' -aiheista kuvaa, joka on julkaistu 13.6.2021.

Arvontaan osallistutaan @lapinkuningas Instagram-sivuilla kommentoimalla ''Arvonta!'' -aiheista kuvaa, joka on julkaistu 13.6.2021.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Arvomme kaikkien Facebookissa sekä Instagramissa kommentoijien kesken neljälle onnekkaalle T-paidat (1 paita tägääjälle ja 1 paita tägätylle). 1 voittaja Facebookista, 1 voittaja Instagramista.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kilpailun päätyttyä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 

Arvontaan osallistujat vapauttavat Lapinkuninkaan sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Lapinkuningas ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Lapinkuninkaalle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Lapinkuningas niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Lapinkuninkaan riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Lapinkuninkaalla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Lapinkuningas pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.  Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Lapinkuninkaan Facebook ja Instagram -sivuilla.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin/Instagramiin. Annat tietosi Lapinkuningas käyttöön, etkä Facebookille/Instagramille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin/Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.